به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم مولوی بعدازظهر چهارشنبه در نشست تخصصی «بررسی طرح بازآفرینی مرکز محلات همدان به ویژه مرکز محله کبابیان» که با حضور مسئولان ارگانهای شهرداری، میراث فرهنگی و راه و شهرسازی و شورای شهر، مشاوران فنی طرح و تعدادی از ساکنان و مالکان خانههای قدیمی محله کبابیان برگزار شد، گفت: نگران هستیم حرکتهای بولدوزری شهرداری تاریخ و فرهنگ شهرمان را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه بابت تخریب منازل تاریخی در محله کبابیان همدان از مردم عذرخواهی میکنم، اظهار داشت: ای کاش شهردار پیش از اجرای این تصمیم حداقل تلفنی با بنده هماهنگ میکرد.
مولوی با بیان اینکه با تمام این وجود امکان داشت شهرداری برای حفظ جان مردم تصمیمهای دیگری همچون بستن معبر حد فاصل بین مسجد تا این منازل را انجام دهد اما متأسفانه سریع نسبت به تخریب این بناها اقدام کرد، گفت: این منازل تنها بناهای بکر در این منطقه بودند.
وی با بیان اینکه کار از کار گذشته و زمان مقصر کردن کسی نیست، افزود: باید با همفکری یکدیگر کاری کنیم و به فکر بازسازی مجدد این بناها باشیم.
رئیس شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه در بودجه سال ۹۷ شهرداری ردیف خوبی برای بازسازی این بناها تخصیص خواهیم داد، افزود: مردم تعلقخاطر خاصی به این محلات دارند و در مناسبتهای مختلف در این محلات قدیمی حضور پیدا میکنند.
مولوی بابیان اینکه امیدواریم با بازسازی مجدد این بناها بتوانیم ایرانگردی و توریسم را به این محلات ببریم چرا که کبابیان از ۷۴ منطقه قدیمی همدان، یکی از مناطق اصلی به شمار میرود، گفت: امیدواریم مردم چنین اشتباهی را بر ما ببخشند.
وی همچنین با اشاره به اینکه پیگیر تشکیل منطقه ۵ به نام شهرداری بافت قدیم همدان بودیم اما طبق قانون هر شهرداری باید ۱۱۵ هزار نفر جمعیت را تحت پوشش قرار دهد، عنوان کرد: این منطقه متأسفانه این میزان جمعیت کم را نمیتواند تحت پوشش خود قرار دارد.
مولوی با اشاره به اینکه دلسوز حراست از بافتهای تاریخی هستیم، افزود: بازسازی بناهای تاریخی که قابلیت بازسازی ندارند در کل دنیا مرسوم است چراکه این بازسازیها حتی اگر رنگ و بوی اصلی را نداشته باشد از تخریب آنها بهتر است.
نظر شما